Naše podjetje vodita strokovnjaka z več kot desetletnimi izkušnjami na področju spletnih tehnologij.

Damjan

Damjan, specialist na področju programiranja in postavitve spletnih strani, je v IT svetu uveljavljen že več kot 20 let, s čimer prinaša bogato znanje in izkušnje, ki so ključne za uspeh vsakega spletnega projekta

Jana

Jana, marketing specialistka, s svojim obsežnim znanjem in večletnimi izkušnjami na področju digitalnega marketinga in SEO optimizacije, zagotavlja strateške in inovativne rešitve za učinkovito promocijo in rast vaše spletne prisotnosti.

Razvoj spletnih strani

Z našim pristopom k oblikovanju spletnih strani ustvarjamo vizualno privlačne, uporabnikom prijazne in tehnično dovršene spletne izkušnje, ki povečujejo angažiranost in konverzijo.

Digitalni marketing

Naše strategije digitalnega marketinga so usmerjene v povečanje vaše spletne prepoznavnosti, privabljanje ciljne publike in izboljšanje interakcije s strankami, kar vodi do trajnega poslovnega uspeha.

Optimizacija prodaje

Z našimi naprednimi tehnikami SEO optimizacije in ciljanimi strategijami pospeševanja prodaje pomagamo vaši blagovni znamki doseči višje rangiranje v iskalnikih in povečati prodajne rezultate.

Content strategy

Lorem ipsum dolor sit amet, consm est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore

NAŠ PORTFELJ ZADOVOLJNIH STRANK

Spletna stran dotkikharmonije.com, Instragram stran, Facebook stran in marketing

Spletna stran za dr. Mejro Festić, bivšo viceguvernerko Slovenije. 

Spletna stran IT podjetja v Sloveniji, ki se ukvarja z umetno intelegenco, poslovno analitiko in ostalimi infrastrukturnimi rešitvami. 

Spletna stran manjšega svetovalnega podjetja v Sloveniji.